Bine ati venit la Hanu' Berarilor

Cu o istorie destul de zbuciumata, a fost redeschis în data de 8.10.2009 sub un nou brand „Hanu’ Berarilor” – un restaurant cu o capacitate de 800 de locuri (300 în interior si 500 pe terasa), cu un meniu format atat din produse cu specific romanesc cat si specifice cunoscutelor berarii din Europa: Augustiner, Hofbrauhaus ?i Caru’ cu Bere.

Hanu’ Berarilor Interbelic devine cel de-al 14-lea membru al grupului City Grill si beneficiaza de o experien?a de management Horeca de peste 10 ani, alaturandu-se celor 8 restaurante si cafenele City Grill / City Cafe, 2 restaurante Trattoria Buongiorno, Caru’ cu Bere, Bundetot, Cantina Sport Bar & Cafe.

Hanu' plin de voie buna si bucate alese. Un loc cum putine mai g?se?ti în Bucure?tiul de astazi, un loc in care statul la masa e un obicei, nu o nevoie, unde sa poti degusta cele mai bune bucate alaturi de aceasta licoare vesela, de ii spune lumea bere.  

De vreti a chefui sau a cinsti la Han trebuie musai sa veniti. E locul mare de'ncap 800 de meseni odata, bucatele sunt pentru toate gusturile si pivnita e mereu plina. Avem de toate pentru toti, numai sa stim din timp ce nevoi au domniile voastre. 

Stim noi cum berea e mai buna cand sunt mai multe halbe laolalta si de aceea la Hanu' Berarilor, berea e la halba da' e ?i la metro, pentru cei ce vor a tine masura bine la sfarsitul serii. 

Ar fi multe de povestit si noi nu vrem sa va retinem, poftiti de cautati ce va doriti, iar de nu gasiti, sa ne dati de stire pentru ca noi sa dregem neajunsul.