valentin acum 8 ani

un loc frumos si cu traditie. mergeam la bere inca de pe vremea cand se numea restaurant Bucur. de apreciat faptul ca inca au mai ramas cativa din batranii copaci care umbreau si pe vremuri terasa. terasa pe care o gasesti, in timpul verii, tot timpul plina ochi. in rest, berea rece, micii buni, crapul cu mamliguta buun, servirea ok, toalete curate ;). totusi, un punct in minus pentru puiul in foietaj care cred ca isi astepta de ceva timp un doritor. s-a intamplat sa fiu eu nefericitul doritor :(. cu toate acestea, le calc pragul de cate ori am ocazia. la un pranz, o cina sau o aniversare.

Restaurant HANU' BERARILOR INTERBELIC Bucuresti acum 8 ani

Stimate domn Valentin Va mul?umim pentru interesul acordat restaurantului Hanu' Berarilor Casa Soare si pentru cuvintele de lauda aduse serviciilor si produselor noastre. Ne dorim ca fiecare vizita a dumneavoastra sa fie una cat mai placuta si de aceea va stam la dispozitie pentru viitoarele rezervari in cadrul restaurantului nostru la numarul de telefon 0723600386 Costin Diurca Event Manager. Va multumim Echipa Hanu' Berarilor Casa Soare

USA acum 8 ani

MUZIC? ROM?NESC?, V? ROG. AICI E O TARANTELLA ITALIAN?. STRIC? TOT EFECTUL...

Teodorescu Iulian acum 7 ani

Foarte foarte frumos

L.L.B.F. acum 7 ani

Un loc placut, primitor, cu mancare gustoasa. Ne-au impresionat mai ales pastrama de berbecut (mare si super frageda) si "la piece de resistence" , Mancarea berarului, adica pulpe de rata tinute la cuptor pana devin aurii, cu carnea care se topeste in gura, pe pat de varza acra, gatita asa cum trebuie. Berea casei care, dupa cum ne-a spus ospatarul, este o bere produsa de Ursus, dar dupa reteta Hanu' Berarilor, numai buna: nici prea amara, nici prea dulce . La sfarsit, o felie zdravana de tort de ciocolata ne-a incheiat frumos desfatarea culinara. Ospatarii au fost amabili si foarte simpatici, iar muzica perfect potrivita cu locul. 4 clienti care sigur va vor mai vizita :)

Adaugă un comentariu