Pensiunea Luiza va invita in inima Transilvaniei pentru a descoperi lumea noastra si splendoarea peisajelor. Oferim cazare oaspetilor nostri intr-un décor istoric plin de frumusete.

Suntem la cativa pasi de principalele atractii turistice, de centrul vechi al orasului cu cafenelele, restaurantele si magazinele lui.

Pensiunea Luiza va pune la dispozitie 15 camere amenajate si decorate cu foarte mare atentie pentru detaliu. Camerele au un design deosebit, dotari moderne si capteaza atentia prin suprafata generoasa, cromatica odihnitoare, inlocuind senzatia de “loc de dormit” cu cea a unui veritabil spatiu de odihna si relaxare. Am adus in fiecare camera o mica parte din Brasovul vechi prin tablouri in creion ce contureaza imaginea arhitecturii si capteaza cotidianul de altadata.  Oaspetii nostri sunt prietenii nostri, cucerindu-i cu o atmosfera placuta, servicii ireprosabile si preturi accesibile.

Pensiunea Luiza va pune la dispozitie salonul pentru evenimente cu o capacitate de 40 de locuri. Beneficitiati de o sala multifunctionala pentru conferinte, training-uri sau evenimente private. Deasemenea, va oferim servicii de secretariat si parcare in curtea interioara.

Va invitam sa deveniti oaspetii nostri!