Stefan Petculescu acum 10 ani

Mi-am facut rezervare la acesta pensiune dintr-o intamplare. Tarifele medii fata de majoritatea pensiunilor si hotelurilor echivalente. Am stat trei zile (doua nopti) si am fost foarte multumit : camera la standard de hotel 3 stele, foarte, foarte curat si ingrijit, personal amabil si politicos. Parcare in curte inchisa, internet wireless. Putin cam departe de centru dar zona linistita cu acces direct catre centru si centura. Merita incercat ! Florile de la geamuri fac toti banii ! Am vazut ca se pot face lucruri bune si servicii de calitate si in Romania. Eu personal voi revenii aici in mod sigur daca voi mai avea drum in Brasov.

Angela acum 10 ani

Am fost in Brasov cateva zile si m-am cazat la aceasta pensiune...o locatie superba. Camere curate, mic dejun delicios, toata lumea zambitoare , iar florile din curte si de la ferestre iti rapesc pur si simplu privirea. Din camera unde am stat am avut vedere spre masivul Postavarul...foarte frumos..o sa revin cu placere in acest loc.

maria brasovean acum 9 ani

o pensiune in care domneste curatenia deplina,cu personal tot timpul amabil si gata sa fie de ajutor. amplasament ok, aproape de centrul vechi al orasului, curte in care se poate parca, decorat discret si cu bun gust. un bun exemplu de "asa da"! felicitari!

Andreea Daniela Tanasie acum 7 ani

Pensiunea e superba, conditii excelente la un pret foarte bun!!!

Alina Munteanu acum 7 ani

cat costa o zi cazarea?

Adaugă un comentariu