Complexul PARADISUL ACVATIC, deschis din 23 iulie 2007 la Brasov, pune la dispozitie, in toate anotimpurile, piscine moderne acoperite sau in aer liber, tobogane cu apa, un SPA de cel mai inalt nivel, dar si un teren de fotbal acoperit, un hotel si o terasa. Complexul se extinde pe 6,5 ha si are o capacitate lejera de 2000 de cutii de valori si vestiare.

Complexul PARADISUL ACVATIC dispune de 8 piscine moderne, cea mai noua, deschisa in primavara anului 2008, fiind un bazin acoperit cu o zona speciala pentru sarituri de la inaltimi de 5.2 m, 3 m si respectiv 1 m. 

Pe timpul verii, bazinele exterioare (temperatura apei intre 27 si 31 grade) ofera locul ideal pentru inot si relaxare sub razele soarelui. Cele 1300 de sezlonguri din curtea exterioara sunt disponibile incepand din primavara si pana toamna tarziu. Terenul de volei pe nisip, locul de joaca pentru copii, terasele exterioare, muzica buna si multe alte surprize va vor face sa va simtiti ca la mare, chiar daca sunteti in apropierea muntelui.

Adancimea bazinelor speciale variaza intre 0,35 m (in bazinele special amenajate pentru copii foarte mici) si pana la 1,35 m in bazinele de relaxare cu hidromasaj sau in cele in care se practica sedintele de AQUA-GYM . Bazinele de inot au o adancime constanta de 2 m, iar in zona de sarituri va puteti scufunda pana la 4 m. 

Daca veti dori in zilele friguroase sa aveti parte de o experienta unica, puteti sa va scaldati sub cerul liber, intr-una dintre cele doua piscine interior – exterior . Apa este incalzita si are in permanenta o temperatura de 36-38 de grade. Astfel veti putea admira peisajul de iarna din jur, în timp ce inotati in piscina sau va relaxati in mijlocul gheizerului din jumatatea exterioara.

Dusurile rustice, baia de relaxare a picioarelor, cascadele de apa si un colt unde puteti gasi zapada, indiferent de anotimp, un salon de cosmetica, doua solarii, vertical si orizontal , trei saloane de masaj de relaxare si intretinere si un salon de relaxare fac acest complex pur si simplu complet. Centrul va ofera si tobogane cu apa pentru amatorii de distractie si senzatii tari. Daca nu sunteti fani ai sporturilor acvatice va veti putea relaxa, în acelasi complex, jucand fotbal pe terenul acoperit.