Centrul a fost infiintat in 1999. Cu fiecare an am evoluat, ne-am perfectionat, am selectat continuu tot ce a aparut nou in medicina estetica, dietologie, estetica.

Tratamentele si produsele sunt aplicate de personal calificat (medici, asistente medicale, asistente de fizioterapie, esteticiene), in conditii de maxima siguranta. Inaintea oricarei sesiuni de tratamente se efectueaza un consult medical si de evaluare clinica a inestetismelor de catre un medic specializat in estetica medicala pentru a stabili un diagnostic corect si individualizat. In cadrul tratamentelor se initiaza si un program de igiena alimentara si nutritie asistat medical.

Slabire – Remodelare: se poate slabi din orice parte a corpului sau generalizat: barbie dubla, fata, fese, abdomen, solduri, coapse, gambe, brate si altele.Tratmentele sunt sigure, neinvazive, relaxante si, cel mai important, nu lasa pielea flasca asa cum se intamlpa in cadrul curelor de slabire si programelor de slabire neasistate de specialisti.

Mezoterapie: in scop estetic, aceasta consta in introducerea intradermica de substante cu actiune lipolitica, tonifianta, de stimulare a circulatiei locale. Se foloseste pentru adipozitate localizata, celulita, biostimulare, biorevitalizarea fetei (reintinerire, stergerea ridurilor fata, decolteu)

Endermologie: Cellu M6 reprezinta cel mai nou tratament anticelulitic cu rezultate incontenstabile intr-un timp relativ scurt.

Laser Epilare Definitiva: laserul pentru epilare actioneaza selectiv  pe foliculul pilos (fir de par) detectand culoarea acestuia (actioneaza pe pigmentul colorant din firul de par) si il distruge prin fotodermoliza (practic  distruge matricea formatoare a firului de par – radacina).

Laser Vascular: acest tratament se adreseaza in principal vaselor sparte superficiale; este putin dureros iar inestetismul se rezolva in maxim 3 sedinte (aparat de laser vascular Mediostar germania).

Peelinguri: Tratamente speciale cu AHA (alfa acizi de fructe), BHA (glycolic, mandelic, retinoic, salicylic, jessner) sau cu solutii chimice (TCA) pentru: riduri fine, cicatrici, pete pigmentare de diverse etiologii, reintinerirea fetei; tramente dermato-cosmetice profesionale (ten uscat, patat, ridat, gras, acneic, asfixic)