Toata ziua suntem pe fuga, incercand sa fructificam fiecare secunda a zilei, care pare din ce in ce mai scurta. Datorita acestui ritm nebun ajungem sa mancam “mai mult nu”, iar cand mai ajungem sa mancam ceva in scurta pauza de masa, luam produse fast-food in care nu te prea poti increde.

Pentru noi, oamenii activi, s-a deschis Come Back, un concept nou in Romania. Ideea este imprumutata din Germania si se bazeaza pe prospetime. La Come Back gasesti produse Biointegrale pentru „to go”. Produsele sunt facute din ingrediente proaspete si de calitate, fiind coapte chiar in fata clientului, ceea ce iti ofera incredere (transparenta este buna in industria alimentara). La Come Back gasesti peste 50 de produse, unele dulci, altele picante.

Recomandam sandwich-ul cu mozarella Drei Spitz, un sandwich dintr-o chifla speciala, integrala, presarata cu seminte, ce are, bineinteles, si mozarella si rosii. Ca „desert”, adauga un delicios croissant cu unt, moale si proaspat, caruia untul ii ofera o aroma deosebita. Si ca masa sa fie completa, se cere si o cafea Belissima, cu spuma de lapte si putina scortisoara. Nu ai timp sa stai sa savurezi totul pe loc, la masa? Ia la pachet!

Come Back este un loc la care te vei intoarce cu siguranta, odata ce incerci un produs.