Supporter Sports Pub & Grill – Unul singur pentru noi toti!

Supporter Sports Pub & Grill este primul sports pub din Sibiu. Totul a inceput de la ideea unor prieteni, iubitori de sport, de a oferi un loc de intalnire, unde sa urmareasca si sa comenteze evenimentele  sportive si nu numai.

Asa a inceput in ianuarie 2004 Supporter Sports Pub & Grill, care a fost si este gazda multor evenimente din : fotbal, handbal, tenis, automobilism, motociclism, diverse campionate nationale, europene sau mondiale si tot ce inseamna sport. Petrecerile tematice sau aniversarile prietenilor fac ca acesta locatie sa fie pe placul tuturor, fiind situat la aproximativ 300 de metri de km 0 pe B-dul Victoriei.  

De-a lungul anilor Supporter Sports Pub a devenit locul reprezentativ de intalnire al prietenilor si al oricarui Supporter pentru a urmari evolutia echipei favorite sau a favoritului la diversele evenimente sportive la oricare din cele 10 plasme si LCD-uri de care dispunem.

Inca de la intrarea in Supporter esti primit intr-o atmosfera calda si prietenoasa, alaturi de peretii plini de fotografiile cu dedicatie semnate de personalitati din lumea sportului care ne-au calcat pragul, intarindu-si astfel statutul de Sports Pub.

De la prima ora a diminetii, de la intrare te imbie mirosul cafelei proaspete, iar pe tot parcursul zilei te asteapta specialitati culinare: mancaruri traditionale sau pizza si nu in ultimul rand o atmosfera prietenoasa.  Supporter Sports Pub & Grill va pune la dispozitie 164 de locuri in interior si pe terasa, internet wireless si ventilator cu vapori de apa pentru racoare in zilele fierbinti sau la evenimentele sportive. 

Te asteptam cu drag.

Semnat 

“Supporteri”