Statiunea turistica SATURN


Saturn

10391 Vizualizări
1 Comentarii

EMBED

Statiunea turistica Saturn se afla in imediata vecinatate a orasului Mangalia si la 43 km de Constanta. La nord, statiunea Saturn se invecineaza cu statiunea Venus. Pe langa posibilitatile de agrement, punctul forte al statiunii il reprezinta existenta izvoarelor mezotermale sulfuroase si a namolului cu valoare terapeutica.

Saturn este o statiune curata, vesela, cu o plaja foarte buna, iar tarifele practicate la cazare sunt printre cele mai mici. Spatiile de cazare din statiunea Saturn sunt impartite intre hotelurile de 1, 2, 3 si 4 stele. Ca in toate statiunile de pe litoral, aici exista si un camping.

Plaja se intinde intre plaja din Mangalia si cea din Venus. Partea de nord a plajei (spre Venus) are o lungime de aproximativ 2 km si o latime de 100– 150 metri.  Zona sudica a plajei (spre Mangalia) este formata din numeroase golfulete create artificial, cu acces in mare relativ lejer, dar cu latimi ale plajei mai mici.. Pe toata lungimea plajei intrarea in apa este lina. 

Statiunea Saturn mai dispune de numeroase restaurante, gradini de vara, discoteci, baruri de zi si de noapte, piscine,  terenuri de sport (minigolf, tenis), cinematograf in aer liber, parc de distractii, oferind de asemenea posibilitatea de a practica sporturi nautice si echitatie.