Esti in cautarea unei locatii de vis pentru nunta viselor tale sau pentru serbarea unui eveniment important din viata ta? Noi iti oferim solutia. Iti punem la dispozitie toate conditiile necesare pentru a-ti serba evenimentul intr-o atmosfera placuta, asftfel ca tu si invitatii tai sa va simtiti in largul vostru.
Pentru aceasta, va punem la dispozitie 160 de locuri, locatia fiind ideala pentru:
nunti, botezuri, cumetrii, aniversari, comemorari, petreceri diverse, evenimente corporate, mese festive, cununii, mese de protocol.

Salon Casa Bucur - mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale romanesti la cele internationale. Atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care PAPAYA intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

Pentru evenimentul potrivit, este esentiala alegerea meniului potrivit: pentru aceasta, Restaurant Casa Bucur vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Astfel, v-am pregatit o varietate de meniuri pentru gusturile fiecaruia.

Atmosfera te va fermeca, aromele te vor imbia, iar noi te vom rasfata!