Localizat în partea de vest a capitalei, Restaurant Vluturul, își propune să vă ofere, cu fiecare ocazie cu care îi treceți pragul, toate argumentele pentru a vă convinge să îl vizitați și în viitor.

Indiferent dacă doriți sa savurați un prânz ireproșabil, să vă relaxati alături de partener cu o cină romantică, să petreceți alături de colegi sau să organizați evenimente de grup sau de familie memorabile.

Vă invităm să vă asezați alături de noi și să lasați dorințele să se inspire din lista de preparatele cu specific național sau internațional. Ne străduim permanent să perfecționăm, să propunem preparate aosciate sezonului. Iubim mâncarea de calitate, iubim diversitatea, la fel ca dumneavostră.


Meniul nostru are la baza cele mai proaspete ingrediente. Avand surse de inspiratie locale și internaționale (Italia, Asia), toate felurile propuse in acest meniu sunt gandite pentru a fi impartasite alaturi de prieteni si de cei dragi. Materiile prime, atent selectionate, cea mai proaspata carne si cele mai gustoase ingrediente, sunt baza pentru preparate atat de bune incat vorbesc de la sine.

Indiferent de tipul evenimentului pe care îl planificați suntem aici sa vă ajutăm cu cele mai bune sfaturi pentru a transforma acea zi într-una memorabilă. Pentru petreceri cu un număr extins de persoane punem la dispoziție, opțional, facilități speciale.