Situat in apropierea aeroportului Henri Coanda, pe DN1, soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 29, restaurantul-muzeu Vatra Neamului ofera o noua dimensiune a luxului si a serviciilor de calitate. Aflandu-ne in topul restaurantelor de lux din Romania, cu stilul arhitectonic deosebit, incarcat de eleganta desavarsita, am creat o atmosfera in care timpul pare ca s-a oprit in loc, intr-un instantaneu din curtile domnesti, cu mese pline cu mancaruri alese si vinuri rafinate.

Dorind sa scoatem in evidenta maretia poporului roman prin valorile lui spirituale, am transformat fiecare sala a restaurantului intr-un mini-muzeu.

Restaurantul-muzeu Vatra Neamului  va ofera o varietate de delicii culinare impletite cu o ambianta intima incarcata de iz istoric si eleganta.

Daca sunteti curiosi sa aflati ce preferinte culinare aveau voievozii moldoveni, va invitam la noi. Pe langa mancarea traditionala moldoveneasca, (vestitii coltunasi cu cartofi, branza si carne, placintele poale-n brau, facute cu cas proaspat adus direct de la stana, rumenite in cuptor traditional si zeama moldoveneasca, din gaina crescuta la curte, acrita cu bors de putina si dreasa cu smantana din camara), bucatarii nostri, maestri culinari, va satisfac orice pofta.

Avem grija sa respectam cu strictete retetele bunicii, folosind numai ingredientele crescute in gradina ei. Si cum mancarea buna nu merge fara un vin bun, va stam la dispozitie cu o colectie exceptionala din cele mai bune crame din tara, dar si de peste hotare, punandu-va la dispozitie un tezaur de vinuri.

Organizam la cerere petreceri private si evenimente speciale:  nunti, botezuri, aniversari, etc.