Ce poate fi mai frumos decat sa iti petreci cateva ceasuri in compania unor buni prieteni la un pahar de slibovita?

Taverna Sarbului este locul ideal pentru astfel de momente speciale si va asteapta intr-una dintre locatiile sale din: Constanta, Bucuresti, Sinaia, Brasov, Drobeta Turnu Severin, precum si Timisoara (str. Aeroport nr. 92).

Taverna Sarbului Constanta, cel mai nou dintre restaurantele nostre, va asteapta in str. Rubinului nr.13, langa Campusul Universitatii Ovidius.

Restaurantul e impregnat de atmosfera tipic sarbeasca a veacurilor trecute, de la constructia si mobilierul de lemn la platourile incarcate de mancaruri preparate dupa retete originale, de la slibovita parfumata ?i muzica plina de vigoare.

Taverna Sarbului este locul ideal pentru a organiza nunti, botezuri, mese festive, aniversari si chiar petreceri pentru copii intrucat in incinta restaurantului a fost inaugurat un club de joaca.

Restaurantul are o capacitate de 208 locuri la etaj, 140 locuri la parter, 230 locuri pe terase si 250 locuri de parcare.

Va asteptam in fiecare weekend sa luati parte la evenimente de neuitat (concerte, seri tematice, invitati surpriza). La fiecare aniversare, Taverna Sarbului ofera cadou sarbatoritului tortul si sampania. Cum restaurantul se afla in vecinatatea campusului, venim in intampinarea studentilor cu meniuri special concepute pentru ei!