Taverna Sarbului Bucuresti face parte dintr-un lant de restaurante cu specific sarbesc: Taverna Sarbului din Sinaia, Taverna Sarbului din Brasov, Taverna Sarbului din Constanta, Taverna Sarbului din Drobeta Turnu Severin, situat pe DN6, langa plaja Drobeta, precum si Taverna Sarbului din Timisoara, din Strada Aeroport nr. 92.

Restaurantul este situat pe str. Tipografilor nr.31, in spatele Casei Presei Libere. Are o capacitate de 540 locuri in interior, 400 pe terasa, parcare proprie de 200 locuri, loc de joaca pentru copii. Aici puteti organiza diverse evenimente din viata Dumneavoastra: nunti, botezuri, mese festive, petreceri private pentru copii.

La Taverna Sarbului totul este “specialitatea casei”. Mancarea are gust, este intotdeuna proaspata, iar carnea este pregatita pe gratar cu carbuni.  Bucatele sunt cele traditionale, preparate dupa retete vechi al caror secret il stiu numai maestrii bucatari sarbi.

In fiecare seara va incanta Valentin Albesteanu acompaniat la pian de Valentin Cucu.

Periodic au loc concerte ale unor artisti renumiti. 

Suntem onorati daca veti sarbatori ziua de nastere la Taverna Sarbului, tortul aniversar si sampania fiind daruite cu drag din partea noastra!

Natural, savuros si pe saturate!

 Acestea sunt calitatile bucatariei sarbesti,

Pastrate si innobilate la Taverna Sarbului.