Terasa restaurantului Pinguin din statiunea Mamaia este situata pe malul lacului Siutghiol, in dreptul hotelului Riviera.
Terasa are aproximativ 100 locuri, cu priveliste spre lac, apusurile de soare fiind un spectacol de neuitat si diferit in fiecare seara.
Situata pe un promotoriu ai impresia ca esti pe terasa unui vapor, avand panorama atat spre nord, cat si spre sud. Noaptea se pot admira luminile oraselor Constanta, Ovidiu si Navodari, cat si luminile vaporaselor care fac legatura cu insula Ovidiu.

In timpul zilei poti admira barcile cu panze, scolile de yahting fiind nelipsite de la activitatile sportive care se desfasoara pe lac.
Complexul Pinguin are plaja proprie, cat si locuri de parcare pentru diferite ambarcatiuni, ponton de acostare pentru cei care vor sa servesca masa la restaurant.

In principal meniul este compus din peste, antreuri compuse din fructe de mare, la loc de cinste stand midiile proaspete, aburite in cochilie cu sos de vin, usturoi, rosii si patrunjel verde, care constituie faima restaurantului Pinguin, fiind apreciate de cunoscatorii straini si romani, acestea fiind zilnic culese din Marea Neagra. Gustarea Pinguin este extrem de apreciata pe litoralul romanesc.
Pentru cei care nu agreaza pestele se pot comanda tot felul de specialitati din produse de carne, legume, paste, bucatarul sef fiind maestru in arta culinara.
Mesele festive, nunti, botezuri, agape, simpozioane, urmate de mese organizate, sunt de neuitat datorita atmosferei de club in aer liber, cu surprize: dans, discoteca, program artistic.

Sporturile nautice, precum schiul nautic, canotaj, yahting, stand-up padel, windsurfing, sunt la ele acasa in incinta bazei nautice.
Aici se organizeaza in fiecare an campionatul national de windsurfing, clasa open.
Organizam tot felul de alte activitati sportive, asigurand si cazarea participantilor sau a juriului.
Complexul Pinguin din statiunea Mamaia va asteapta cu drag pentru buna dumneavoastra dispozitie.