Ca libanez get-beget, Alain si-a imaginat un restaurant ce intruchipeaza Libanul pe care el il cunoaste: unul oriental, modern si sofisticat. Pentru a simboliza personalitatea Libanului, Alain a uzat de talentul sau de designer si a creat o atmosfera Beirut-style contemporana.

La bucatarie a selectionat cea mai buna echipa de bucatari care prepara cu suflet, sub indrumarea sa atenta, retetele clasice libaneze, dar si propriile retete originale.

Restaurantul Four Seasons are doua saloane si o terasa acoperita. Primul salon, salonul nostru de suflet fiind primul deschis, este inima restaurantului. Aici mancarea soseste cel mai repede, ambianta este vesela, un pic mai agitata, mai populata. Cel de-al doilea salon, apreciat pentru eleganta sa, este cel mai des folosit pentru aniversari, petreceri, mese organizate. Terasa, oaza de verdeata in centrul Bucurestiului, gazduieste clientii pe timp de vara oferind racoare, oxigen si terapie culinara.

Restaurantul se lauda cu vizita unor numeroase personalitati de seama din diverse domenii, care au apreciat calitatea specialitatilor dar si ambianta calda si eleganta.

In prezent, restaurantul Four Seasons se bucura de renume pe piata restaurantelor bucurestene, avand o permanenta dorinta de a oferi clientilor sai o calitate inalta a serviciilor.