Restaurantul „La Protap“ va prezinta maiestria in arta culinara a Maestrului Bucatar, cu echipa sa de bucatari, precum si spectacolul servirii pe sabii si tepuse in flacari, cu transari la gheridon, in ambianta deosebita a restaurantului, o oaza montana medievala pe litoral - unicat la ora actuala - oferindu-va momente de neuitat si antren.

In cadrul Restaurantului „La Protap“ veti gasi un spectacol culinar, bucataria fiind la vedere, iar preparatele cu totul deosebite.

De la intrarea in restaurant, veti fi impresionati de decorul deosebit prin complexitatea si unicitatea pieselor ce impodobesc peretii restaurantului.

Pentru confortul diferitelor categorii de clienti, punem la dispozitie un salon de nefumatori si un salon Business Class, ambele dispunand de o capacitate de 40 de locuri.

Restaurantul „La Protap“ va ofera bucatarie cu specific romanesc, preparate din vanat (urs, caprioara, cerb, mistret, fazan, iepure) si bucatarie internationala.

Personalul din restaurant si bar este calificat, cunoscator a mai multor limbi straine, fiind condus de un bucatar sef, Maestru in Arta Culinara.

Va oferim servicii de inalta calitate: servirea se face la ghiridon, transari, dezosari si preparare in fata clientilor; preparatele se aduc la masa dumneavoastra flambate pe platouri de lemn.

Zilnic, inainte de comanda, aveti posibilitatea de a vedea mini-expozitia cu platouri ce contin preparate din carne de peste, vanat, porc, vita, pui, berbec, miel.

Se organizeaza mese festive, dineuri oficiale, pranzuri de afaceri etc. Rezervarile meselor se pot face individual sau, la cererea dumneavoastra, se pot aranja fileuri in functie de numarul de persoane necesar evenimentului.

Restaurantul „La Protap“ va incanta in fiecare seara cu un program artistic: muzica romaneasca si internationala, program cu orchestra (pian, vioara, acordeon) cu instrumentisti de la Teatrul de Stat.