Restaurantul nostru este situat in centrul istoric al Brasovului, intr-o cladire ce dateaza de la sfarsitul anilor 1400, numele lui provenind din germanul "Keller" - pivnita, intrucat salonul principal al restaurantului nostru se afla la subsol.

Specialitatea restaurantului este Steak-House, friptura frageda si zemoasa, preparata de catre bucatarul nostru exact dupa gustul dumneavoastra, din cea mai buna carne de vita din America de Sud.

Pentru a intampina si cele mai exigente gusturi am imbinat in meniul restaurantului preparatele din carne de vita cu preparate din carne de pui, peste, porc si miel.

Toate aceste preparate, bineinteles, trebuie stropite si acompaniate de o gama de vinuri, iar pentru aceasta avem o lista de peste o suta de sortimente de cea mai fina calitate, care sunt la dispozitia dumneavoastra.

Si cum o masa buna are nevoie de un desert si un coniac fin, va recomandam sa degustati din delicioasele deserturi preparate de catre bucatarul nostru, unele chiar dupa retetele proprii.

Fie ca dumneavoastra, oaspetele nostru, sa va simtiti minunat !