Fox nu este doar un restaurant, este si un lounge sau o cafenea!
Este un loc unde oamenii se adună ca să se cunoască, să povestească, să împartă din experiențelelor, din lucrurile personale, din farfuria lor cu mancare diferita de a ta.
E un loc creat dintr-un melanj între tradiție si modern, între Romania actuală, zgomotoasă, agitată și Romania tradițională, plină de povesti și înțelepciune.
Deci, dragul nostru mesean, bucură-te de bucatele noastre, dar lasă-te fermecat și de cocktail-urile efervescente preparate special pentru tine.
Petrece clipe de neuitat!
...preparate culinare deosebite, o atmosferă placută și servire ireproșabilă!
Fie că dorești să-ți petreci o seară obișnuită sau să serbezi un eveniment important din viața ta, Restaurantul Fox este locul perfect pentru tine.
Vizitează-ne și convinge-te!
... suntem siguri că vei reveni!
Într-o atmosferă de bun gust, însoţită de rafinamentul bucatelor romanesti, vă aşteptăm cu drag la restaurantul nostru în fiecare zi.
Mănânci gustos şi sănătos!
Poftiţi la masă!

EVENIMENTE
Fox este locaţia perfectă pentru celebrarea oricărui eveniment.
În căutarea unei locații pentru sărbătorirea tinerilor căsătoriţi sau aniversări pentru cei mari si mici din viaţa noastră.
Indiferent de ocazie, vei avea o ambianţăplăcută,servire ireproşabilă şi specialităţi culinare atent alese.

NOI ITI ORGANIZAM EVENIMENTELE IN CEL MAI MIC DETALIU!!!

Iti stam la dispozitie si organizam evenimentele din viata ta in cel mai mic detaliu pentru ca dispunem de o sala perfecta si pentru nunti, botezuri, petreceri, evenimente corporate, aniversari, onomastici, petreceri pentru copii, serbari sau orice alt eveniment important pentru tine si la toate astea adaugam o insiruire de momente bazate pe divertisment pentru ca tu sa ai de unde alege!
Scopul nostru este sa acordam o atentie deosebita chiar si celor mai marunte detalii pentru ca evenimentul organizat sa fie unul perfect din simplulmotiv ca.... fiecare eveniment trebuie sa fie unic. Iar detaliile intotdeauna fac diferenta.
Convinge-te ca la noi gasesti un echilibru perfect intre pret si calitate!!!
Pentru orice fel de informatii ne gasesti zilnic pe Str. Oltet, Nr. 19

Suntem siguri că vei reveni!