Pentru ca orice eveniment merita o atentie deosebita, Restaurant Casa Mara este pregatit oricând sa gazduiasca o multitudine de evenimente pentru grupuri mici pana la medii: evenimente private (nunti, botezuri, cununii, aniversari, etc), evenimente corporate (conferinte, company party, prezentari de moda etc) sau orice alt fel de petrecere (baluri). 

Restaurantul Casa Mara dispune de trei saloane cu acces separat:

Casa Mara – locatia nuntii tale – are o capacitate de 80-130 de persoane;

Salon King – pentru o nunta iesita din tiparul clasic – are o capacitate de 100 -180 de persoane.

Salon Gate cu terasa – nunta in aer liber – are o capacitate de 100-300 de persoane. Conceptul de nunta in aer liber continua sa fie unul dintre cele mai spectaculoase, drapajele in alb si prospetimea naturii creând un efect inimaginabil.

Salonul Casa Mara si Gate dispun de un loc minunat de joaca pentru copii dotat cu trambulina elastica, tobogan si casuta.

Restaurantul este situat in zona Herastrau (in apropiere de Muzeul Satului) si dispune de parcare proprie spatioasa.

Locatiile dispun de bucatarie proprie, personal propriu, baruri cu dotari complete, sisteme de sonorizare si de lumini profesionale, ring de dans si scena, sisteme de climatizare profesionale, grupuri sanitare pentru fiecare salon.

Terasa dispune de sistem de racire cu apa. Restaurantul dispune de o gama variata de modele si culori de fete de masa si huse pentru scaune (din brocart, crep satin crem, tafta mov, tafta grena, tafta turquoise, tafta auriu, brocart ivoire cu esarfe colorate din organza/satin/tafta/ brocart etc). Perdea lumini, inima fier forjat imbracata in tul si decorata cu flori naturale, arcada din fier forjat imbracata in tul/ sau voal si decorata cu flori naturale, cufar de dar sau casuta de dar, stalpisori decorati, covor rosu.

Echipa Casa Mara va va consilia permanent pentru ca evenimentul sa devina de neuitat, elegant si permisibil. Dati-ne voie sa va ajutam sa transformam acest eveniment in ceva special.

Va invitam sa vizitati restaurantul sau sa sunati la 0722 67 57 66 | 0768 793 155 ca sa putem planifica viitorul eveniment.


Totul pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie perfect!