Restaurant Casa Bucur  mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale romanesti la cele internationale. Atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care PAPAYA intampina si satisface cele mai exigente pretentii. 

Conceput in stil modern, elegant, este mereu in masura de a va pune la dispozitie o sala de 160 de locuri ideala pentru: petreceri diverse, aniversari, receptii, mese de protocol, nunti, botezuri, cununii, parastase, comemorari.

Bucatele alese, atat din bucataria romaneasca, dar si cea internationala, preparate de catre bucatarii nostriiprofesionisti va vor incanta gusturile si simturile. Pentru gurmanzi si nu numai, Restaurantul Casa Bucur va trezeste simturile si gusturile cu un meniu variat.

Fie ca doresti preparate din carne de porc, pui, vita, peste sau chiar preparate vanatoresti, preparate extravagante sau vegetariene, noi ti le pregatim si servim intr-o maniera profesionista, astfel ca tu sa te simti rasfatat si relaxat.