Un colţ din Deltă la malul Mării Negre.

O bucătărie românească unde peştele din minunata Deltă a Dunării, din înspumata Mare Neagră sau din rezervaţia naturală Laguna Albastră de lânga Babadag, sare proaspăt în tigaie pentru a-ţi umple gustul şi sufletul de savoare.

De la guvide şi hamsie, aterină şi hanuşi, pregătiţi cum numai dobrogenii ştiu, până la calcan, rechin, lufar sau morun în saramuri, grătare, cuptoare sau borşuri pescăresti-lipoveneşti, festinul este întregit cu vinuri reci, alese, din podgorii renumite.

La Restaurantul Beluga, te aşteptăm pe tine, Oaspete, să te delectezi cu găteli tradiţionale într-o atmosferă plăcută, cu servire ca la carte, să ne bucuram şi noi, gazdele, de plăcerea ta!

Imaginează-ţi o seară de vară pe o terasă la malul mării, în lumina lunii, cu platouri pline de delicii pescăreşti, abia aduse din navoadele pescarilor, cu vinuri bune şi plăceri gastronomice nebănuite, unde ai putea zăbovi până când soarele răsare din mare şi din paharul tău cu vin zglobiu de Babadag.

Imaginează-ţi o masă cu un regal de preparate din peşte, aşa cum numai bucătari iscusiti se încumetă să facă.

Restaurant Beluga organizeaza pe tot parcursul anului mese festive pentru orice tip de eveniment. Capacitatea salonului este de 150 persoane.

Relatii la tel. 0733151217 sau mail: contact@restaurantbeluga.ro.

Aici la Restaurantul Beluga imaginaţia devine realitate!