Brasovia? Istorie. Traditie. Legenda. Povesti ce pot tine cu sufletul  la gura si pe cel mai indiferent turist. Privilegiu de a calatori printr-un tinut legendar, mancaruri savuroase si vinuri bune. Sentimente, trairi si gusturi ce nu pot fi povestite cu ajutorul condeiului. 

Puteti contura savoarea speacialitatilor culinare doar cu papilele proprii si va puteti descrie doar cu propria retina peisajul, coloristica, arhitectura.  

Pe scurt... Teritoriul de dincolo de padure! Teritoriul pe care daca nu-l vei calca cu piciorul propriu, nu- l vei descoperi cu adevarat! Dupa fiecare expeditie în natura te invit sa-ti încarci bateriile si de ce nu... stomacul cu preparatele culinare special gatite de maestrul bucatar Gicu Dragomir, ce are în spate o experienta de-o viata... Având bucatarie româneasca si internationala, ofera atât preparate fara porc ... aviz turistilor musulmani si evrei, cât si un meniu divers pentru vegetarieni. Cu un palmares bogat de preparate, restaurantul Brasovia poate satisface cât mai multe gusturi si preferinte. Aventura culinara începe cu micul dejun, de la ora 9.00 si se închide cu cina servita pâna la ora 21.00. Asa ca aveti tot timpul din lume sa va delectati cu expeditia de pe  teritoriul Transilvaniei.  Ca punct  de reper aveti Biserica Neagra pe care va recomand sa o admirati dupa ce va potoliti curiozitatile culinare ardelenesti.