Pensiunea BRIZA MARII Mamaia


Zona Complex Vega, Mamaia

2661 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Avand un amplasament exceptional in zona central-nordica a statiunii Mamaia (zona hotel Vega), Pensiunea Briza Marii **** este dedicata atat famililor cu copii care isi doresc un sejur la mare, hotelul fiind situat la numai 20 de metri de plaja, cat si tinerilor doritori de distractie, fiind in vecinatatea celor mai renumite cluburi de pe litoral.

Pensiunea dispune de 16 camere(9 duble, 7 garsoniere). Toate corpurile de cazare dispun de minibar, televiziune prin cablu, internet, aer conditionat, telefon cu acces intern si international, uscator de par. In camere sunt disponibile bauturi calde si reci.

Oaspetii Pensiunii Briza Marii se pot relaxa pe terasa de la ultimul etaj, in timp ce se bucura de o cafea dimineata si de briza marii seara. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o bucatarie utilata complet, un calculator cu acces la internet, un loc de joaca pentru copii si un seif.

Lacul Siutghiol este la numai 650 de metri, iar parcul de distractii Aqua Magic este la 4 km. Exista o statie de troleibuz la 100 de metri, iar gara din Constanta se afla la 15 minute de mers cu masina. Proprietatea ofera parcare privata gratuita.