Pensiune Restaurant CASA ROMANA Sibiu


str. Gen. Magheru, nr. 40 Sibiu

8682 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Situata in centrul orasului, la doar 5 minute de gara mare, pensiunea restaurant Casa Romana este locatia perfecta pentru vacante, calatorii de afaceri sau pentru un popas de o zi, doua sau mai mult. Amenajata in anul 2008, sub acoperisul unei case sasesti din centrul istoric al Sibiului, la un pas de biserica romano-catolica Ursuline, va ofera privilegiul de a poposi sau a lua masa foarte aproape de zona 0 a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007.  Pensiunea Casa Romana inspira un aer relaxant, boem si cultural, care sa va indemne sa reveniti la noi.

Decorul plin de culoare, ambianta plina de farmec dar si mesele savuroase sunt tot atatea motive pentru a poposi la restaurantul Casa Romana. Meniul este personalizat, sustinut de experienta a doua generatii in preparate traditionale romanesti. Personalul calificat al pensiunii pregateste si prezinta preparate din bucataria traditionala si preparate din bucataria internationala. 

Intr-o atmosfera clasica si eleganta va asteptam sa serviti masa la restaurantul Casa Romana. Avand o capacitate de 60 de locuri acesta este locul potrivit pentru o intalnire cu prietenii, partenerii de afaceri, evenimente sau petreceri private ( botezuri, aniversari, onomastici etc.)