Vor exista intotdeauna locuri pe care doresti cu ardoare sa le vezi, locuri care te inspira si, prin farmecul lor, te atrag sa revii. Departe de agitatia si rutina zilnica, vei gasi frumosul lac Balotesti-Fieni, cunoscut mai nou si sub numele de Laguna Verde.

Amplasat in comuna Balotesti-Fieni, la doar 15 km de Bucuresti, lacul are o suprafata de 55 de hectare si se  intinde de-a lungul a aproximativ 3 km. Pe malul lacului veti gasi un restaurant, casute, vile si pontoane amenajate si iluminate. De asemenea, va puteti bucura zilnic de privelistea mirifica oferita de lac, de plimbari cu ambarcatiuni nautice (hidrobiciclete, ski-jet-uri, barcute, caiace, etc.), de spatiul de relaxare cu leagan si terasa sau de gratarul special amenajat.

Diverse specii de pesti, printre care crap, cteno, caras, somn, salau, stiuca, novac si altele va asteapta sa va testati calitatile de pescar.

Puteti lansa maxim 6 lansete sau undite, marind astfel sansele de a obtine o captura mai mare.

Puteti lua capturi de pana la 6 kg. capturile sub 1kg se elibereaza. Capturile peste 6 kg se elibereaza, oferindu-se in schimb recompense un pescuit gratuit.

Fiind o balta privata, veti avea garantia ca nu veti fi deranjat, profitand la maxim de timpul dumneavoastra.