Jubile The Ballroom Decebal, situat in Sos. Mihai Bravu nr. 223, este un centru de evenimente inaugurat la inceputul lunii iunie 2012.

Locatia beneficiaza de doua saloane care se remarca prin unicitatea obiectelor de decor. Artisti plastici, scenografi si designeri au reusit sa creeze un concept special, mare parte din decoruri fiind lucrate manual de catre acestia.

Iluminatul saloanelor a fost gandit in asa fel incat sa creeze o atmosfera calda, rafinata si in acelasi timp moderna. Cromatica salii este pusa in valoare de formele drepte si accentele de culoare.

Jubile The Ballroom Decebal vine in intampinarea ta cu oferte personalizate in functie de nevoile tale, cu o echipa pregatita sa iti fie alaturi astfel incat tu sa te poti bucura de fiecare moment in parte si sa ai siguranta ca toti invitatii se vor simti confortabil si vor ramane placut surprinsi de calitatea intregului eveniment.

Detaliile fac diferenta si transforma aceasta locatie intr-un spatiu de vis, in cadrul caruia te vei bucura de servicii remarcabile.