Centrul de Evenimente JUBILE THE BALLROOM, situat in sos Pipera nr 48-50, va ofera solutia perfecta pentru orice tip de eveniment pe care il organizati! Indiferent ca este vorba despre un eveniment privat (nunta, botez, zi de nastere) sau unul corporate (conferinta, company party, prezentare de moda), noi va stam la dispozitie cu un set complet de servicii. Echipa noastra, formata din profesionisti experimentati si pasionati de ceea ce fac, va transforma evenimentul dumneavoastra intr-un prilej de bucurie si sarbatoare. Veti fi invitat la propria dumneavoastra petrecere, intr-o ambianta calduroasa, plina de gratie si eleganta.

Jubile The Ballroom va pune la dispozitie doua saloane, denumite emblematic, L’Amour si Le Reve, locatii de vis, dispunand fiecare de personal propriu. Rosul si verdele sunt culorile care isi pun amprenta asupra fiecaruia: rosul, culoarea iubirii, personalizeaza cu stil si eleganta salonul L’Amour, iar verdele, culoare plina de viata si optimism, da viselor aripi in salonul Le Reve.

Ambele saloane dispun de bucatarie individuala, personal propriu si grupuri sanitare individuale. Nu se percep taxe suplimentare (remiza , chirie sala, taxa personal), iar serviciile hostess si aranjamentele brocart sunt incluse in pret.

 

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002746784802