Hotel OASIS Brasov


Str. Vulcan, nr.41 Brasov

6805 Vizualizări
0 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Constructie noua, cu cele mai bune conditii de confort, Hotel Oasis este situat in imediata apropiere a centrului orasului Brasov intr-o zona linistita, ferita de trafic si aglomeratia urbana.

Hotel Oasis va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii:

- 6 apartamente, 10 camere matrimonial, 6 camere duble dotate cu telefon international, frigider cu mini-bar, cablu tv cu peste 60 de canale, aer conditionat, uscatoare de par profesionale, mobilier si finisaje interioare elegante.

- Doua restaurante si bar cu capacitate de 60 respectiv 120 locuri, bucatarie internationala (specialitati gastronomice chinezesti, mexicane, englezesti) si traditionala cu un meniu diversificat  de bauturi si preparate de bar.

- Doua sali de conferinte cu capacitate de 40 respectiv 120 locuri, dotate profesional.

- Parcare interioara pazita, room service, internet (wi-fi), sauna si jacuzzi, spalatorie, curatatorie, inchirieri de masini.

Gradina de vara, discreta si relaxanta, ofera posibilitatea de a petrece momente memorabile, completand gama de servicii oferite.

Sunteti asteptat intr-un cadru intim si o oaza de liniste, departe de forfota orasului, Hotel Oasis fiind locul ideal pentru a va relaxa si a savura specialitatile casei.