Elegantul Hotel Korona, este situat la baza Cetatii Medievale din Sighisoara, la cinci minute de centrul comercial si istoric al orasului.

Clasificat la 4 stele cu o arhitectura moderna, hotelul pune la dispozitia oaspetilor 40 de camere. Va invitam sa beneficiati de luxul, eleganta si rafinamentul camerelor caracterizate de un design modern cu detalii ambientale unice, ce vor face sederea dumneavoastra de neuitat.

Hotel Korona, ofera o gama completa de servicii de inalta calitate pentru calatoriile de afaceri, precum si pentru organizarea de evenimente locale si internationale, intr-o atmosfera cosmopolita, deopotriva relaxanta si calduroasa in inima orasului.

Nu conteaza in ce camera te vei regasi, toate au in comun un lucru: sunt facute doar pentru tine, sa te simti bine, ca acasa, si sa uiti ca esti pe drum.

Restaurantul cu specific va invita intr-un cadru modern si elegant, sa serviti din creatiile culinare ale maestrilor bucatari. Puteti alege sa faceti o calatorie printre delicioasele arome, in restaurantul de la parterul hotelului.

Cand vizitati Sighisoara, vizitati Hotelul Korona! Nu veti regreta!