Hotel CAPITOL Brasov


B-dul Eroilor, nr.19 Brasov

12541 Vizualizări
4 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Hotelul Capitol, amplasat in centrul istoric al Brasovului, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa experimenteze farmecul pitoresc al orasului de la poalele Tampei, cu tot confortul si calitatea unor servicii de necontestat.
Capacitate totala: 368 de locuri.
 

Servicii incluse in pretul camerei: receptie 24 de ore, apel de dimineata, transportul bagajelor, seif, transmitere de mesaje, ziare, curierat, informatii culturale si turistice, rezervare de bilete, apelare taxi;
 

Servicii contra cost: room service, telefon, internet, fax, spalatorie, curatatorie, calcatorie.

Datorita serviciilor culinare de exceptie, Restaurantul Capitol este o locatie atractiva pentru organizarea de nunti sau mese de afaceri. Specificul bucatariei este preponderent international. Restaurantul hotelului are o capacitate de 300 de locuri. Meniul restaurantului este à la carte sau poate fi la alegere; specialitatea bucatarului fiind medalion de porc cu ciuperci (gratinat).

Facilitati: internet la receptie.

Atuuri: situat in apropierea statiunii montane Poiana Brasov, posibilitati multiple de agrement, pozitionare in centrul orasului, hotel cu traditie indelungata in turism.