Hotel ARO PALACE Brasov

Amplasat in centrul istoric , ARO PALACE este singurul hotel de cinci stele din Brasov, fiind un etalon al rafinamentului, al bunului-gust si al profesionalismului. Hotelul a fost inaugurat în 1939, iar în 1963 a fost extins prin constructia unui nou corp de cladire.

Hotelul ARO PALACE a parcurs prima etapa a unui proces de modernizare constand în rdicarea confortului la 5 stele, modernizarea saloanelor de mic dejun, a holului din receptie, amenajarea la etajul 8 al hotelului a unui Club Belvedere cu restaurant, bar de zi si Centru de afaceri si realizarea Centrului de Conferinte Europa .
Modernizarea continua cu salile de banchete si aripa veche a hotelului de 4 stele.

Centrul de conferinte EUROPA” al hotelului ARO PALACE poate primi pana la 700 de participanti. Modularea spatiului in trei sali permite satisfacerea celor mai exigente solicitari.

Dotari tehnice: videoproiectoare, ecrane, flipchart, instalatie sonorizare, microfoane, instalatie de traducere simultana în infrarosu dotata cu doua cabine de traducatori cu dubla consola,  receptoare si casti, instalatia de conferinte:  unitati de presedinte si  unitati pentru  delegati si microfoane libere.

Structura camerelor - 5 stele: 106 camere cu 2 paturi, 76 camere cu pat matrimonial, 6 apartamente, 7 suite (comunicante), un apartament prezidential de 200 mp, 1 camera pentru persoane cu handicap.

Servicii incluse in pretul camerei: receptie 24 ore, apel de dimineata, transportul bagajelor, seif, transmitere mesaje, ziare, curierat, informatii culturale si turistice, internet, rezervare de bilete, apelare taxi, parcare.
Servicii contra cost: room-service, telefon, fax, spalatorie, curatatorie, calcatorie.

Specificul restaurantelor ARO PALACE este preponderent european cu influente romanesti. In total sunt aproximativ 300 de feluri de mancare care se servesc in cele 6 restaurante, specialitatile bucatarului fiind muschiul de vaca "Blue Cheese" si "Medalion de porc cu sos de prune".
Salonul Albastru - capacitate 80 de locuri
Salonul Central/ Bar de zi - 250 de locuri
Salonul Belvedere – 80 de locuri, zona de relaxare cu bar si mese de billiard

Facilitati:  centru de conferinte Europa - 3 sali cu 10-700 de locuri, club Belvedere (restaurant, bar, centru de afaceri), sala de fitness, centru de tratament si wellness, salon de cosmetica, piscina interioara, parcare pazita, garaj, magazin, internet, plata cu Credit Card

Atuuri: renovat recent, centru de conferinte, situat in apropierea statiunii montane Poiana Brasov, posibilitati multiple de agrement, pozitionare in centrul orasului, hotel cu traditie indelungata in turism.