Hotelul Am Ring este amplasat în Piata Mare a orasului Sibiu, fiind dominat de atmosfera burgheza a breslasilor si comerciantilor secolului XIX.  Constructia, ale carei baze dateaza înca din perioada goticului, a cunoscut numeroase modernizari în secolele XVIII si XIX, iar cea mai recenta reusind sa va ofere confortul secolului XXI. Prin dedicarea restauratorilor am pastrat nealterata atmosfera unei epoci întiparita în memoria sociala sibiana ca cea a "vremurilor bune de altadata". Aceasta atmosfera se regaseate si în camerele hotelului nostru, înconjurati fiind de mobilier original din secolul al XIX - lea, restaurat cu pricepere, dragoste si migala.

Amprenta istoriei Sibiului vechi se regaseste in totalitate in amenajarea hotelului Am Ring cat si a restaurantului generos de 70 locuri. Restaurantul Gothic pastreaza aceeasi nota distinsa a hotelului, care se completeaza cu servirea ireprosabila si cu gustul preparatelor traditionale romanesti sau din bucataria internationala. La parterul hotelului se afla cafeneaua Caffe Amber unde va puteti intalni cu prietenii sau sa serviti bauturi racoritoare, specialitati, pizza sau preparate ale restaurantului Gothic

In sezonul calduros, hotel Am Ring dispune si de o terasa exterioara unde va puteti racori admirand Piata Mare si de unde puteti viziona concertele sau evenimentele artistice de pe agenda culturala a Sibiului.