Situat intr-o zona linistita, in orasul de la poalele Tampei, hotelul de patru stele ofera oaspetilor sai o sedere placuta si relaxanta, bucurandu-se de o panorama minunata. Grand Hotel este locul ideal atat pentru calatoriile in interes de afaceri cat si un loc primitor pentru petrecerea timpului liber.

Constructia impresioneaza prin imbinarea stilurilor classic cu modern lasand o impresie placuta, o placere garantata pentru trup si momente de neuitat pentru suflet. Intr-un mediu elegant, intim si ospitalier. Gradina interioara amenajata cu ornamente florale deosebite si piscina impreuna cu serviciile de calitate oferite, vor face din sederea dumneavoastra o experienta de neuitat.

Fie ca va bucurati de o vacanta activa sau pur si simplu incercati sa “evadati” din viata cotidiana, noi va oferim camere cu design unic, deosebit si confort sporit, special createpentru a va satisface cele mai exigente cerinte.

In prospetimea mediului camerele va vor oferi o odihna placuta. 17 camere, 2 camere single si 1 apartament, dotate cu minibar, frigider, telefon, cablu TV, aer conditionat, acces internet.

Pentru nunti si botezuri va stam la dispozitie cu restaurantul nostru cu o capacitate de 300 de persoane.

Pentru zile onomastice sau zile de nastere va stam la dispozitie cu barul, restaurantul si teresa noastra. 

Pentru intalnirile de afaceri va punem la dispozitie o sala de conferinte de 100 de locuri.