Faleza Mamaia


Mamaia

27561 Vizualizări
1 Comentarii

EMBED

Faleza din Mamaia se imparte in doua zone principale foarte frumos amenajate – Perla si Cazino, la o distanta una de cealalta de aproximativ 20 minute de mers pe jos.

In zona Perla sunt amenajate gradini si fantani arteziene foarte frumoase cu bancute de odihna. Aici este situat Teatrul de Vara si foarte multe magazine cu diverse marfuri (alimentare, confectii, jucarii, farmacii, presa, suveniruri, incaltaminte etc). De asemenea, zona este inconjurata de restaurante si terase.

In zona Cazino, situata in centrul statiunii este amenajata o spectaculoasa fantana arteziana printre jeturile careia turistii se pot plimba. Fantana este luminata foarte frumos seara. De jur imprejur sunt plantati palmieri si amplasate bancute. Aici vara sunt organizate de catre Primarie spectacole in aer liber cu dansatori, actori si cantareti. In aceasta zona sunt deschise foarte multe restaurante, de la cele traditionale la cele chinezesti sau pizzerii si numeroase magazine si centre de inchiriat biciclete. Pe toata Faleza din Mamaia sunt in principal zonele de promenada din statiune, aceasta fiind inchisa traficului cu masini.