Primul mall deschis în Braşov în anul 2004, centrul comercial ELIANA mall pune la dispoziţia dumneavoastră un mix de magazine, singurul cinematograf multiplex din oraş şi multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, având şi spaţii de parcare subterane şi supraterane.

Localizat la ieşirea spre Bran-Moeciu, pe şoseaua Cristianului, ELIANA mall îşi întâmpină vizitatorii cu o atmosferă familială şi primitoare. Se află într-o zonă comercială aflată în plină dezvoltare, în vecinătatea hypermarket-ului Auchan, a magazinelor Tekzen, Ambient, Brintex, Altex sau Hornbach. Conceptul este de mall pentru întreaga familie, astfel că întotdeauna veţi găsi aici activităţi pentru a vă petrece timpul în mod plăcut şi relaxant. Iubitorii de modă găsesc branduri de încălţăminte şi îmbrăcăminte pentru întreaga familie, cosmetice, mobilier şi decoraţiuni, precum şi accesorii sau articole sport.

Pe cele 2 niveluri se află peste cincizeci de magazine cu o suprafaţă totală de 9.000 mp, acoperind o gamă largă de produse şi servicii, printre care Deichmann, Leonardo, Takko Fashion, Jolidon, La Scarpa, Raxela Mode, LEM's, Marionnaud, Motor Jeans, You & Me, Luxury, Karotte, Seven Outlet, Cezare, Milavitsa, Corabia lui Ned sau Cramele Recaş. La etaj găsiţi restaurantul Kowlun şi cinematograful Cityplex care, în cele 3 săli de proiecţie, oferă cele mai noi filme, precum şi producţii 3D. Copiii dumneavoastră vor fi fascinaţi de locul de joacă Kinderland, fiind supravegheaţi în permanenţă de personal calificat.

ELIANA mall – Parte din familia ta!