Complexul Sportiv Ursu, deschis inca din anul 2001, va asteapta in cea mai spatioasa sala de body-building si aerobic din Brasov, intr-un ambient placut si un spatiu aerisit.

Complexul sportiv Ursu pune la dispozitie aproape toate tipurile de servicii din domeniu: fitness, aerobic, kangoo jumps, box, taebo, spinning, masaj de relaxare, masaj cu roci vulcanice, impachetatri si masaj anticelulitic, solar, sauna etc. De asemenea, sala dispune de vestiare dotate cu dulapioare personale, inchise cu cheie si cutii de valori supravegheate video.

Barul din cadrul complexului va asteapta cu o gama larga de suplimente nutritive pentru a sustine toate tipurile de antrenament, atat pentru profesionisti cat si pentru incepatori.

Suntem mereu la dispozitia dumenavoastra incercand sa va oferim alegerea ideala pentru o viata sanatoasa, recastigarea tonusului sau imbunatatirea conditiei fizice, indiferent de pregatirea sportiva,  programele propuse adresandu-se atat incepatorilor cat si avansatilor.

Preturile abonamentelor variaza intre 120 si 200 lei/luna, in functie de optiunile dumenavoastra. Pentru abonamentele incheiate anticipat pe 6 luni se ofera 1 luna gratuit. Pentru abonamentele incheiate anticipat pe 12 luni se ofera 2 luni gratuit.