Greenfield este locul in care TRAIESTI, TE BUCURI de natura si de viata alaturi de familia ta, alaturi de cei pe care ii iubesti si carora le oferi un mediu sanatos, un mediu care favorizeaza o evolutie pozitiva.

Greenfield este locul unde presiunea ritmului de viata se estompeaza, locul unde grijile dispar, iar timpul are alta dimensiune... un loc fara griji.

Acest complex urban se dezvolta in mai multe etape. Prima etapa de dezvoltare cu cele cinci cartiere rezidentiale - Rubin, Topaz, Onix, Blue si Quartz - aproximativ 10ha construite, dispune de 670 de unitati finalizate - case cu 4 si 6 camere, garsoniere si apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Unde este Greenfield?

Te afli in zona de nord a Capitalei, in padurea Baneasa, aproape de Gradina Zoologica. Pasesti incet pe aleea strajuita de copacii desi si verzi, inspiri aerul curat si te indrepti cu pasi usori spre capatul aleii. Ai ajuns in ansamblul rezidential Greenfield, complexul urban din mijlocul padurii! Privelistea este unica! Atat de aproape de capitala si totusi atat de departe de nebunia ei!