Situat in orasul Sacele, la doar 6km de Brasov, intr-un cadru natural mirific, avand in apropiere Biserici Romane, Ortodoxe si Catolice foarte vechi si fiind inconjurat de paduri generoase de conifere, Complexul Hanul Muresenilor ofera un standard ridicat de cazare si multe posibilitati de divertisment.

Hotelul dispune de 12 camere duble matrimoniale cu paturi generoase king size, 12 camere twin, 6 camere junior suite, 3 camere single si 4 camere duble executive - penthouse, avand un total de 71 locuri de cazare si posibilitatea suplimentarii cu paturi pliante hoteliere pana la 80 locuri de cazare.

Restaurantul Hanul Muresenilor, cu o capacitate de 250 de locuri, construit intr-un stil arhitectural clasic, fiind completat cu elemente renascentiste si accente ale designului interior frantuzesc rococo din perioada Ludovic al VI-lea, recreaza astfel o atmosfera boema de sfarsit de secol al XVIII-lea. Gradina de vara, cu o capacitate de 300 locuri, va ofera alternativa organizarii nuntilor de vis in aer liber, iar saloane private cu semineu si arhitectura rustica va stau la dispozitie pentru botezuri, petreceri aniversare si alte evenimente sociale. Va puteti bucura de terase generoase amenajate cu fantani arteziene si o larga diversitate de flori pe timpul verii, putand beneficia de o atmosfera de neuitat alaturi de taraful de muzica populara al Hanului.

Piscina interioara a hotelului cu acces spre jacuzzi-urile exterioare si terasa de plaja va ofera posibilitatea de relaxare si de reincarcare cu energie intr-o viata cotidiana foarte solicitanta.

O excelenta alegere pentru sejururi personale sau de afaceri, Complexul Hanul Muresenilor poate oferi logistica necesara desfasurarii intalnirilor corporate pentru sesiuni de conferinte sau teambuilding, dar in acelasi timp datorita pozitionarii sale in mijlocul naturii poate oferii o larga varietate de divertisment si turistilor individuali, trasee mountainbike, plimbari in aer liber, orientare turistica, off road, paintball si multe altele.