Complex balnear VRAJA MARII Eforie Sud


Eforie Sud

15081 Vizualizări
5 Comentarii

EMBED
Rezervă acum prin

Complexul balnear Vraja Marii dispune de  5 unitati  hoteliere, clasificate la standarde 3 Stele, toate situate in cadrul complexului sanatorial. In aceste unitati sunt disponibile 137 locuri in camere single si double (sau dubla in regim single la un tarif diferit). Camerele sunt dotate cu minibar, TV cu programe prin cablu, aer conditionat, telefon, etc.

Clientii au la dispozitie un restaurant cu terasa, avand o capacitate de 130 de locuri. Meniurile servite aici, intr-o atmosfera calda si eleganta, pot fi prestabilite sau pot fi personalizate in functie de solicitarile sau necesitatile fiecarui client.

In timpul liber, se poate opta pentru piscina in aer liber sau pentru bazinul acoperit cu apa de Techirghiol, precum si pentru  gradina cu alei si banci pentru repaos si relaxare. De asemenea, punem la dispozitia oaspetilor nostri  sali de conferinte cu aparatura de proiectie si conexiune la internet.

Piscina in aer liber include o zona delimitata special pentru copii, cu apa putin adanca, iar bazinul acoperit este alimentat cu apa din Techirghiol, fiind dotat cu sistem contracurent, care stimuleaza inotul in contra curentului.

In cadrul complexului sunt disponibile 3 sali moderne de conferinta, dotate la standarde de training de actualitate: o sala cu capacitate de 50 de locuri si 2 sali  a cate 20 de locuri fiecare.

Complexul balnear Vraja Marii este amplasat la aproximativ 100m de faleza si plaja din Eforie Sud si la mai putin de cinci minute de mers pe jos de gara si statiile de autobuz. Accesul la drumul national ce leaga toate statiunile litoralului romanesc se face direct si cu usurinta.

Complexul balnear Vraja Marii are contract cu CNAS. Intervine doar coplata cazarii si meselor, conform perioadelor de sezon si a  consultului medical de specialitate.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin e-mail (office@complexvrajamarii.ro) sau la telefon: 0241.747916 – Receptie , intre orele 9.00 – 18.00.