Coborand scarile, un pic emotionat, esti imbratisat chiar de la intrare de tapetul calduros si lumina lampadarului ce iti vegheaza fiecare pas.
Incepi sa te relaxezi si pasind curios descoperi un intreg paradis de senzatii ce te cuceresc cu fiecare pas insotit de atmosfera calduroasa invaluita in impresii luxuriante, draperii vaporoase, canapelele imbietoare ce te invita sa te asezi iar lampadarele cu lumina difuza te fac sa te simti ca acasa, dar rezisti tentatiei si iti continui povestea uimit fiind de urmatorul capitol care te transpune intr-o lume glamour.

Coloanele si statuile aurite te uimesc, candelabrele parca din pietre pretioase te atrag, canapelele te ademenesc intr-un decor glamour, sofisticat si pasind incontinuare asteptand sa fii din nou uimit ajungi in separeul vip unde cu zambetul pe buze te asezi si savurezi fiecare senzatie in parte.

Clubul XS este primul club din Bucuresti unde doua stiluri total diferite se impletesc perfect intr-o poveste de neuitat, sistemul de ventilatie si climatizare este remarcabil, sonorizarea este demna de luat in seama, ambientul si amplasamentul il recomanda perfect pentru PETRECERI de FIRMA, capacitatea fiind de 250- 300 de persoane, petreceri de burlacite, petreceri de burlaci si aniversari.

Daca doriti sa organizati petreceri de firma, petreceri de burlaci sau burlacite, petreceri de Craciun, Paste sau pur si simplu un party aniversar de neuitat, Club XS este locul ideal, ofera tot ce va puteti dori, caldura si voie buna, sonorizare de exceptie, DJ, toate genurile de muzica, exceptand manelele, ambient senzational, fiind singurul club din Bucuresti unde 2 stiluri de design total diferite se completeaza perfect intr-un tablou de neuitat, paza si protectia este asigurata de BGS, spatiu de poveste 350 m, capacitatea clubului ridicandu-se la 250-300 de persoane, personal extraordinar, vesel si amabil, preturi si oferte pe gustul tuturor, cocktail-uri delicioase si posibilitatea obtinerii exclusivitatii in cele mai bune conditii posibile.

Te asteptam cu drag sa traiesiti o poveste de neuitat de Joi pana Sambata inclusiv, incepand cu ora 22:00 pana dimineata in zori pe Bulevardul Magheru, nr. 24 (langa MC Donalds de la Romana). Intrarea este libera, rezervarea este gratuita la 0731860022, iar preturile si ofertele te vor incanta la maxim.