Un simplu observator ar spune ca B52, clubul de pe Strada 11 Iunie, Nr.50 din Bucuresti, este...doar un club.

Un „connaisseur" stie caB52 este o stare... O stare cu radacini adânci în B52, Vama Veche.
Clubul B52 a fost un pariu pus în 2002. A devenit realitate în 2003, în Vama Veche, si s-a numit, pret de o luna, „Suerte", pentru ca la jumatatea lui iulie a aceluiasi an numele terasei sa devina „ B52".

Pariul de la care a pornit povestea B52 era ca în Vama Veche nu mai poti sa aduci înapoi sentimentul de Vama Veche. Dar B52 a reusit: a reusit sa aduca împreuna oameni cu acelasi feeling, care se simt bine, se distreaza si se relaxeaza împreuna. Si a mai reusit ceva: sa „fure" o particica din spiritul Vamei si sa o aduca în Bucuresti.

În 2004, dupa ce am tras obloanele în septembrie în Vama, am adunat cutiile de bere, pet-urile si meduzele, ne-am scuturat de nisip, alge, miros sarat în nari, mahmureala...si am venit sa continuam povestea si în Bucuresti.
În cei opt ani de la lansare, B52 a trecut prin multe experiente frumoase – am gazduit o multime de concerte, evenimente, si chiar si emisiuni de televiziune („B52", în 2005 si „Acustic", în 2006, ambele la postul muzical TV Klumea). Si avem de gând sa promovam în continuare aceeasi stare de bine, prin noi petreceri, concerte, evenimente si...tot felul de bauturi de prin meniu, sau scornite pe moment – fie shot-uri, halbe de mojito, cocktailuri sau long drink-uri corecte.

Un lucru cu care toti cei care au gustat din „experienta" B52 sunt de acord este starea pozitiva, atmosfera relaxant-amuzanta pe care o degaja locul si toti cei care „activeaza" în jurul, de-a lungul si de-a latul barului...animati de o muzica tare ca un „Flaming Lamborghini", ce ti se urca instant la cap si te arunca dintr-un „chill" de 9 seara într-o calatorie spectaculoasa prin reggae, hip-hop, alternativ, rock sau DnB. Pentru ca da, unul dintre cele mai importante lucruri din B52 si „lipiciul" care ne aduce împreuna si te face sa revii mereu este muzica.
Te asteptam cu petreceri pâna dimineata, cu bauturi inedite, cu un amestec de nostalgici, nou-veniti, curiosi sau „de-ai casei", care dau locului farmecul lui specific.

Concluzia: B52 este un loc, o stare de spirit, un amalgam de aminitri sau descoperiri printre care ai toate sansele sa regasesti acea stare dulce-amortita de apus, sau poate sentimentul de energie care te cuprinde când te arunci pentru prima data în valuri.