Centrul Recreational We Play doreste sa iti ureze bun venit!

Intra pe usa clubului si vei descoperi un mediu dedicat unei conditii fizice excelente si unei bune dispozitii de invidiat! Echipa noastra prietenoasa te va motiva si inspira sa-ti atingi obiectivele in ceea ce priveste calitatea sanatatii tale si a vietii tale.

Dotarile cu tehnologii inovative de fitness te vor inspira sa fii cel mai bun. Pana la urma, este vorba despre a trai mai bine. Asa ca... stabileste-ti calea si pregateste-te pentru o experienta unica.

Iti dedicam peste 1200 metri patrati din care 1000 metri patrati de joaca: 2 terenuri de badminton 3 terenuri de squash 3 studiouri pentru desfasurarea claselor zona Personal Training 200 metri patrati de facilitati: zona receptie-bar, sala masaj, vestiar femei, vestiar barbati, sauna, grup sanitar femei, grup sanitar barbati.

La Centrul Recreational We Play ai 40 de locuri de parcare pentru autoturisme si 6 locuri de parcare biciclete!

Inca nu esti sigur? Vino pe gratis cu intreaga familie (oferta valabila pentru prima vizita). Programeaza-te la una dintre clase, poate Indoor Cycling sau Aerobic, antreneaza-ti muschii cu Gravity (GTS) sau joaca un meci de Badminton. Incepe-ti experienta acum, fara costuri!