Istoria omenirii s-a facut din saua calului, iar calul a cucerit noi si noi teritorii. Te invit sa te lasi coplesit de delicatetea acestor animale si sa le admiri intr-un spatiu in care se manifesta in voie si nu mai stau in fata carutei.

Centrul de Echitatie Diana este deschis in orice sezon si va ofera urmatoarele servicii: inchirieri trasuri pentru nunti, participari la festivaluri si targuri rurale, consiliere in cumparari, vanzari de cai, excursii calare in grup – calatorie in teren variat in Cheile Rasnoavei catre Trei Brazi – Predeal (3 ore dus-intors) cu insotitor, plimbari cu trasura, caruta sau sania, cursuri pentru incepatori – in manej cu instructor. Caii sunt blanzi, raspund foarte bine la comenzi. Centrul detine cai de agrement din rasele: lipitan, frizian olandez, andaluz, arab si angloarab, cai de sport, cai pentru munca si ponei. Deasemenea oferim pensiune de cai pentru proprietarii ce nu detin adaposturi. Oferim hrana, ingrijire, antrenament si tratamente.

NOU! La Centrul de Echitatie Diana puteti admira, cu ocazia sarbatorilor de iarna, renii lui Mos Craciun! Aveti ocazia sa organizati aici sedinte foto, filmare de spoturi pubilicitare sau chiar sa faceti o plimbare cu sania trasa de reni!