Situata in Racadau (intrare din strada Tampei, langa agentia BRD), Bricks Pizza&Pub este un loc in care puteti petrece o seara minunata alaturi de prieteni. 

Pe langa cele 16 feluri de pizza, 11 feluri de paste si 8 feluri de salate (IMENSE !!!), la Bricks puteti savura si aripioare de pui picante, chiftelute, coaste de porc baituite la gratar, pastrav la cuptor, tochitura cu mamaliguta, bulz la cuptor si gustoasele focaccia simple, cu cascaval sau usturoi.Va asteptam si cu o bogata gama de bauturi alcoolice si nealcoolice - berea la draft Grolsch si Ursus este preferata clientilor. Pentru copii avem sucuri naturale, milkshake cu diferite arome, limonada si fresh-uri diverse.  La desert va propunem un tiramisu realizat dupa o reteta proprie speciala! 

In locatie puteti juca gratuit tenis, bowling, golf, box, baseball, toate pe platforma Wii intr-un spatiu special amenajat, redat de proiector. Pentru cei care nu se pot "deconecta" de la internet am avut grija ca spatiul sa beneficieze de acoperire Wi-Fi.