Wolf Park Adventure este un ansamblu de instalalii, ateliere sportive in aer liber pentru activitati educative si de distractie urmarind dezvoltarea spiritului de echipa, a curajului, indemanare si aptitudinea de a parcurge trasee la inaltime. Este alcatuit din instalatii, ateliere suspendate pe copaci, care pot fi parcurse prin traversare sau catarare, folosind un echipament de asigurare corespunzator pentru alpinism.

Wolf Park Adventure este un mijloc eficient pentru dezvoltarea personala si de grup, cu aiutorul activitatilor outdoor. Contribuie la autocunoastere, la cresterea increderii in sine si la extinderea limitelor psihologice proprii. Ofera sentimentul de aventura si de reusita in activitati riscante.

Cine poate folosi parcul de aventuri? In principiu instalatiile din parcul de aventuri pot fi folosite de orice persoana sanatoasa indiferent de varsta, sex, greutate, conditie fizica.

Wolf Park Adventure dispune de trasee de dificultate progresiva si 6 tiroliene.

Parcul dispune de 4 trasee cu dificultate progresiva:

  • Traseul Verde
  • Traseul Galben
  • Traseul Rosu
  • Traseul Negru

Wolf Park Adventure este realizat in concordanta cu standardele europene EN 15567-212008, instalatiile fiind corespunzatoare din acest punct de vedere.