Asezata special la poalelele dealului Magura, inconjurata de o livada imensa, pensiunea aceasta este diferita de celelalte nu numai din punct de vedere arhitectural, dar si ambiental . Zona aleasa, foarte usor accesibila, permite aprecierea frumusetilor oferite de natura dar si o intimitate pe care orice turist se asteapta sa o aiba in scurta-i vacanta. Deasemenea, interioarelor li s-a acordat cu generozitate spatiu suficient pentru a te simti in largul tau. Restaurantul vilei, alaturi de barul din incinta, sunt pregatite sa faca fata petrecerilor, la care s-ar mai adauga terasa si foisorul de afara, capacitatea restaurantului fiind de 50 de locuri. Si bineinteles, avem si spatii de joaca pentru copii, atat in interior cat si afara,  in caz ca nu pot fii lasati sa zburde pe intinsa pajiste din jur.

Vila Alisa ofera cazare in 2 apartamente si 15 camere dispuse pe trei niveluri, avand un total de 36 locuri de cazare:

-11 camere DBL: pat dublu, TV, cablu, telefon, internet wireless, grup sanitar cu cabina de dus;
- 4 camere Large DBL : pat dublu, TV, cablu, grup sanitar cu cada, minifrigider, telefon, internet wireless, canapea extensibila
- 1 apartament tip garsoniera cu o camera DBL: pat dublu, TV,internet wireless, grup sanitar cu cabina de dus si living cu canapea extensibila, TV, minifrigider,
- 1 apartament duplex cu scara interioara care cuprinde: doua camere DBL, TV, telefon, internet wireless, cablu, 2 grupuri sanitare (unul dotat cu cabina de dus si al doilea cu cada) si living dotat cu canapea extensibila, minifrigider.


Alte servicii si facilitati :

Restaurant, terasa rustica, bar, room-service, spalatorie, calcatorie, trezire la ora fixa, parcare proprie, spatiu de joaca pentru copii interior si exterior, saniute, sah, table, rummy, foisor cu gratar, foc de tabara, party-uri, karaoke, relaxare si divertisment la un centru spa din apropiere: piscina acoperita, sauna umeda si uscata, jacuzzi, masaj, biliard, bowling, ping-pong, dartz , tiroliana, panou de catarare, tir cu arcul.
Plimbari cu ATV-ul, paintball, excursii organizate cu ghid, echitatie la Rasnov.

Distanta fata de partia de ski: 2 km, distanta fata de Castelul Bran: 500 m, distanta fata de supermarketul Wolf: 1 km.