Mergi la Verdi

Dupa o plimbare impreuna cu cei dragi, ce poate fi mai placut decat sa petreci cateva ore ascultand muzica lui Giuseppe Verdi si savurand specialitatile casei? O iesire cu prietenii, o intalnire de afaceri sau evenimente speciale (nunti, botezuri, onomastice) isi pot gasi locul ideal intr-unul din restaurantele noastre: Trattoria Verdi din Tineretului, Trattoria Verdi din Aviatorilor, Trattoria Verdi din Postavarului, Trattoria Verdi de pe strada Popa Nan, Trattoria Verdi din Piata Galati si cel din Constanta, de pe strada Negru Voda.

Restaurantul Trattoria Verdi pastreaza aceeasi nota distinsa pe care Verdi insusi o creeaza prin muzica sa tocmai potrivita pentru o intalnire de afaceri. Aceasta se completeaza cu servirea ireprosabila asigurata de personalul cu inalta calificare in arta culinara italiana si cu gustul desavarsit al preparatelor. 

Lantul Trattoria Verdi este mai mult decat un restaurant cu personalitate, el isi propune sa aduca un aer nou iubitorilor de muzica si de arta veritabila. 

Va asteptam cu drag sa descoperiti traditia, arta si originalitatea la Verdi.