Cafeaua este un lucru minunat pe care fiecare dintre noi putem sa ni-l permitem. Fie ca vorbim de cafeaua preparata dimineata acasa, cea de la serviciu cu colegii sau dupa-amiaza cu persoana draga, ea este prezenta peste tot in jurul nostru.

Avem cafea de cea mai buna calitate de la producatori de top din lume: JJ Darboven, Tchibo, Lavazza, Segafredo, Kraft, Dallmayr, Movenpick, Eduscho fie ca vorbim de cafea boabe pentru espresso, macinata pentru filtru sau instant pentru frappe-uri. De asemenea, avem si echipamentele cu care puteti sa aveti un espresso excelent: Ascaso, Jura, Sielaff, Expobar, La Pavoni, Mahlkonig, Petra sau accesoriile cu ajutorul carora puteti desavarsi cappuccino-ul dorit.

Propunerea noastra este sa vizitati toate categoriile de produse din site-ul www.caffea.ro, si daca nu v-ati hotarat, va invitam la unul din magazinele noastre de prezentare si degustare: The Coffee Shop. Aici puteti sa va convingeti de calitatea solutiilor noastre si aveti ocazia sa serviti o cafea de origine Pure Origins Colombia Supremo in sistem To Go impreuna cu cea mai buna prajitura cu ciocolata 100% naturala de la Cacao Barry din Bucuresti, recomandarea noastra Truffle Chocolate sau Black&White.