Plasat in zona centrala a orasului, pe Strada Selari, nr. 15, The Bankers reprezinta un punct de distractie pe harta cluburilor din Centrul Vechi.

Pentru organizarea de diverse evenimente va putem pune la dispozitie locatia The Bankers si putem veni in intampinarea dumneavostra cu oferte care sa satisfaca orice nevoi. Suntem consecventi sloganului nostru „Interest in quality time”, astfel ca, incepand cu mai 2011 concepem si promovam calitatea sub toate formele ei: cantareti si formatii, produse, dar mai ales atmosfera de calitate. In dorinta noastra de a pastra acest concept ne bazam pe ajutorul dumneavoastra si promitem ca vom schimba orice lucru, persoana sau serviciu care nu va fi la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Cu o capacitate de aproximativ 100 locuri la parter, 40 locuri pe terasa si pana la 60 locuri la etaj, suntem prezenti cu organizarea diferitelor petreceri si evenimente saptamanale, de luni pana duminica (seri de muzica live, karaoke, seri de club etc.), precum si a altor evenimente (petreceri private si corporate, aniversari, majorate, lansari de produs, prezentari etc) in oricare din zilele saptamanii.

Asteptam cu interes parerile dumneavoastra pentru a putea si mai departe sa va oferim TIMP DE CALITATE!